Delia se implică în deschiderea celui mai mare club din Bucuresti

delia-club-one

Delia se implică în deschiderea celui mai mare club din Bucuresti

De când s-a căsătorit, Delia Matache este nedespărţită de soţul ei, Răzvan, care este şi cel care se ocupă de toate concertele şi evenimentele la care ea participă. Îi avem în aceste imagini într-o vizită de lucru enigmatică, la noul club care se construieşte în Regie.
Se numeşte One, va fi cel mai mare club din București şi se vrea a fi un local din categoria premium, care garantează distracţia. Situat lângă noul pasaj Basarab, pe malul Dâmboviţei, acest complex va fi gazdă pentru mii de tineri, care vor avea parte de surprize de proporţii, cum ar fi artişti internaţionali invitaţi şi super evenimente în parteneriate cu dj-i şi show-uri de la Ibiza-brand-new.
Clubul poate găzdui aproximativ 5.000 de persoane în acelaşi timp, aceştia beneficiind de o terasă de 1.200 metri pătraţi, restaurant, salon de evenimente plus un super club desfăşurat pe o suprafaţă de 2.500 metri pătraţi. Caracteristicile clubului sunt de 5 stele, luminile, sunetul şi designul interior fiind aliniate la cerinţele mondiale.
Răzvan, soţul Deliei, se va implica în evenimentul de deschidere al clubului, programat pentru data de 5 octombrie. Cei doi s-au întâlnit cu administratorul localului, chiar pe scările de acces în clădirea care în trecut a găzduit celebra discotecă R2 şi au discutat minute bune, cel mai probabil despre evenimentul de inaugurare al clubului One. Nu se ştie exact dacă şi în ce fel se va implica şi Delia în această petrecere şi n-ar fi exclus chiar să susţină un recital.

Sursa: Spy News