Larisa Bercea, aparitia care instituie codul rosu in Romania.

eve-one-club-bucuresti-larisa-bercea

Larisa Bercea, aparitia care instituie codul rosu in Romania.

Larisa Bercea, aparitia care instituie codul rosu in Romania. Ce le-a aratat celor care au avut norocul sa stea langa ea in One Club.

Larisa Bercea, dansatoarea la bara care a impresionat juriul la “Romanii au talent”, este o prezenta incendiara in cluburile din Bucuresti.

La doi ani de la incheierea show-ului de la Pro TV, Larisa Bercea, in varsta de doar 22 de ani, reuseste sa incinga atmosfera in jurul sau atunci cand danseaza. Bruneta reuseste sa se faca mereu remarcata de catre domni atunci cand isi face prezenta la diferite evenimente.

In ultima perioada, Larisa s-a schimbat vizibil. In serile in care danseaza la bara, la diferite evenimente sau in cluburi, isi pune extensii si-si vopseste parul in diferite culori.

Zilele trecute, Larisa Bercea a atras atentia tutror barbatilor dintr-un club bucurestean, iar tinuta pentru care a optat a lasat la vedere cele mai intime zone ale trupului. Miscari provocatoare, tinuta sexy si tocuri extrem de inalte, acestea au fost lucrurile care au condus spre o tinta sigura: un dans la bara care a incins atmosfera.

Sursa articol: Pro TV